Demon Slayer با سه فیلمی که برای انتشار در آینده برنامهریزی شدهاند، به آرک پایانی خود نزدیک شده است. این سهگانه بر روی آرک قلعه بینهایت و مبارزه نهایی بین هاشیرا و موزان تمرکز دارد و داستان را به اتمام میرساند.
انیمه Demon Slayer یک تجربه منحصر به فرد را ارائه میدهد که متاسفانه قابل تکرار نیست و به لطف انیمیشنهای چشمنواز، مبارزات هیجانانگیز و شخصیتهای دوستداشتنی به یکی از بهترین انیمههای سبک شونن تبدیل شده است. اما دنبال کنندگان این انیمه، شاید به این فکر باشند که در طی ساخت سهگانهای که در آینده منتشر میشود، چه انیمهای را تماشا کنند. Demon Slayer بااینکه انیمه خاصی محسوب میشود، بسیاری از المانهای آن با دیگر آثار دنیای انیمه مشابه است و شاید حس نبردهای تانجیرو و هاشیرا با شیاطین به مخاطب منتقل نشود، یک طرفدار Demon Slayer به احتمال بسیار زیاد از آنها لذت میبرد.
۱۸. Yu Yu Hakusho (1992-1994)
انیمه Yu Yu Hakusho، که در دهه ۹۰ میلادی منتشر شد، حولمحور شخصیت یوسوکه اورامشی روایت میشود که پس فداکاری قهرمانانه خود، شانس دوبارهای برای زندگی پیدا میکند. اما این شانس دوباره رایگان به دست نیامده است و به عنوان یک کارآگاه دنیای زیرین معرفی شود. او وظیفه دارد از دنیای انسانها در برابر شیاطین و دیگر تهدیدها محافظت کند. او به همراه دوستانش با تهدیدهای مختلفی روبهرو میشوند و اتفاقات هیجانانگیزی تعادل دنیای انسانها و ارواح را حفظ میکنند.
برای کسانی که علاقهمند به المانهای اکشن و ماوراء طبیعی Demon Slayer هستند، Yu Yu Hakusho انتخاب مناسبی است. هر دو سریال شخصیتهای جذابی دارند که با شکست دادن تعداد زیادی شیطان، در شرایط سختی رشد میکنند. آرک تورنومنت تاریکی، مبارزات هیجانانگیز و لحظات احساسی تاثیرگذاری دارد که با بهترین لحظات Demon Slayer رقابت میکنند.
۱۷. Nura: Rise of the Yokai Clan (2010-2011)
ریکو نورا به خاطر اینکه یک چهارم ویژگیهای یوکای را دارد، شبها به یک شیطان قدرتمند تبدیل میشود. با این وجود که او وارث قبلیه نورا و یک نیروی قدرتمند در دنیای یوکای محسوب میشود، ترجیح میدهد یک زندگی عادی را تجربه کند.زمانی که قبیلههای رقیب اقتدار قبیله نورا با به چالش میکشند، او به این اتفاقات وارد میشود تا آن را به اتمام رساند.
با وجود متحدانی مانند سورارا و کاپا، ریکو باید بر قدرتهایش تسلط پیدا کند و سرنوشت خود به عنوان یک رهبر قبیله را بپذیرد. این انیمه به خاطر نبردهای ماوراء طبیعی و محافظت از افراد مهم زندگی شخصیتها، تمهای مشابهی با Demon Slayer دارد. البته برخلاف Demon Slayer، در Nura: Rise of the Yokai Clan بیشتر به اساطیر ژاپن پرداخته میشود.
۱۶. Rage of Bahamut: Genesis (2014)
در انیمه کمتر دیده شده Rage of Bahamut: Genesis، انسانها درکنار شیاطین و خدایان به طور صلحآمیزی زندگی میکنند اما یک اژدهای افسانهای تهدیدی برای از بین رفتن این صلح شکننده است. این انیمه حولمحور شخصیتهای فاوارو لئون، یک روگ کاریزماتیک، و کایسر لیدفار، شوالیهای نجیب، جریان دارد. آنها در ماجراجوییهای خود با زنی مرموز با نام امیرا آشنا میشوند که کلید آزاد کردن اژدهای مخوف باهاموت را در دست دارد.
درحالی که سرنوشت دنیا نامعلوم است و احتمال شروع جنگی بسیار عظیم وجود دارد، این سه شخصیت باید از چالشهای خطرناک و طاقتفرسایی عبور و از رازهایی پردهبرداری کنند که دنیای آنها را به حالت عادی بازگرداند. درست مانند Demon Slayer، انیمه سریالی Rage of Bahamut: Genesis نبردهای هیجانانگیز و قهرمانان دوستداشتنی ارائه میدهد، البته انیمیشنهای چشمنواز آن را نیز نباید نادیده گرفت.
۱۵. Bleach (2004-2012)
یکی از محبوبترین انیمههای شونن تاریخ، یعنی Bleach، داستان ایچیگو کوروساکی را دنبال میکند که توانایی منحصر به فردی در دیدن ارواح دارد. پس از مدتی زندگی او با دیدن کارکتر روکیا کوچیکی، یک Soul Reaper، تغییرات بزرگی کرد و قدرتهای متفاوتی کسب کرد. به عنوان یک Soul Reaper، ایچیگی وظیفه دارد از انسانها در برابر ارواح شیطانی، معروف به Hollows، محافظت کند.
ردهبندی قدرتها و سازمان Soul Reaper در انیمه Bleach، شباهت زیادی به Demon Slayer Corps دارد. هر دوی این آثار نیز کارکترهایی دارند که ناگهان در شرایط عجیب و غریبی قرار میگیرند و باید برای محافظت از بیگناهان با شیاطین و موجودات خطرناکی مبارزه کنند. با این حال، Bleach اثری است که پخش آن از سال ۲۰۰۴ آغاز شد، به همین دلیل دنیای گستردهتر و به مراتب پیچیدهتری نسبت به Demon Slayer دارد.
۱۴. Kekkaishi (2006-2008)
پس از غروب خورشید، ارواحی شیطانی آکادمی کاراسوموی را به خاطر قدرتهای مرموزی که در آنجا وجود دارد تهدید میکنند. خوشبختانه، دو استادی که در ساخت مانع تخصص دارند و با نام Kekkaishi شناخته میشوند، از این مکان محافظت میکنند. یوشیموری سومیمورا و توکینه یوکیمورا، دو نوجوان از قبیلههای رقیب Kekkaishi هستند که برای دفاع از مدرسه و کشف اسرار آن، باید اختلافات خود را کنار بگذارند.
مانند Demon Slayer، انیمه Kekkaishi پر است از لحظات اکشن هیجانانگیز با موجودات ماوراء طبیعی، که لحظات سرگرمکنندهای را برای مخاطب به ارمغان میآورد. اما آنچه Kekkaishi بهتر از Demon Slayer انجام داده، سیستم مبارزات منحصر به فردی است که در آن استراتژی و استفاده از سنگرهای جادویی، کلید پیروز شدن در مبارزات است.
۱۳. Hell’s Paradise (2023)
در دوره اگو، گابیمارو که بیشتر با عنوان The Hollow شناخته میشود، در کودکی از قبلیه ایواگاکوره دزدیده و پس از سالها به بهترین نینجای آن قبلیه تبدیل شد. او برای به قتل رساندن افراد آموزش دیده بود و درنهایت دستگیر و به مرگ محکوم شد. با این حال، به نظر میرسد با هیچ روشی نمیتوان این شخصیت را از بین برد زیرا جلاد او، شخصیت ساگیری، قول میدهد که اگر بتواند اکسیر زندگی را پیدا کند، جنایات او را عفو خواهد کرد. گابیمارو و ساگیری، در ماجراجویی هیجانانگیز به جزیره تنگن میروند تا اکسیر زندگی را پیدا کنند.
شاید در نگاه اول Hell’s Paradise شباهتی به Demon Slayer نداشته باشد، اما مبارزات هیجانانگیز و روایت داستانی پر از عشق، زندگی و مرگ آن را به اثر دوست داشتنی برای طرفداران Demon Slayer تبدیل میکند.
۱۲. Solo Leveling (2024)
سونگ جین-وو بااینکه از نظر فیزیکی یکی از ضعیفترین شکارچیهای دنیای انیمه Solo Leveling محسوب میشود، به لطف تواناییهای ماوراء طبیعی، به کارکتر بسیار مهمی تبدیل شده است. سپس در یک روز که او گروه خود را از نابود شدن توسط یک هیولای قدرتمند نجات میدهد، توسط گروه Program انتخاب میشود. این گروه افرادی که توانایی استفاده از جادو را دارند را پیدا میکند و با آموزشهای مختلف این افراد را قدرتمندتر میکنند.
Solo Leveling مورد انتظارترین انیمه سال ۲۰۲۴ بود که با اقتباس از رمان آنلاین محبوبی به همین نام ساخته شد. درحالی که شیاطین نقشی در انیمه ندارند، درست مانند انیمه Demon Slayer دشمنان بیرحم و خشن دنیای Solo Leveling میتوانند برای هر شخصیتی دردسرساز باشند. مهمتر از همه، هر دو انیمه داستان شخصیتهایی را روایت میکنند که با آزمون و خطا رشد میکنند و از مبارزات نفسگیر آنها نیز نباید چشمپوشی کرد.
۱۱. Blue Exorcist (2011)
رین اوکومورا به همراه برادر دوقلویش یوکیو، فرزندان شیرو فوجیموتو، که جنگیر معروفی میباشد، هستند. حداقل این موردی است که این دو به آن باور دارند تا مشخص میشود که رین و یوکیو درواقع فرزندان شیطان میباشند. رین پس از فوت پدرش، قسم میخورد که یک جنگیر شود و شیطان را نابود کند. او به همراه یوکیو ماجراجویی خطرناک خود را برای از بین بردن شیطان شروع میکنند اما این مسیر، مسیر آسانی نخواهد بود.
اگرچه داستان Demon Slayer با Blue Exorcit تفاوتهای زیادی دارد، هر دو شخصیت رین اوکومورا و تانجیرو کامادو در مسیری هستند که به یک شیطانکش حرفهای تبدیل شوند و مهارت از بین بردن آنتاگونیست انیمه را به دست آورند.
۱۰. Black Butler (2008-?)
شیل فانتومهایو علاوهبر وارث نام فانتومهایو و رئیس فعلی عمارت، وظیفه دارد که از ملکه انگلستان محافظت کند و او را در امان نگه دارد. با این حال، موفقیت شیل ارتباطی به تلاش او ندارد، زیرا او معاملهای با شیطان سباستین انجام داده است. سباستین تا زمانی که شیل روح مورد نیاز او را تامین کند، هرکاری که شیل بخواهد را انجام میدهد.
Black Butler انیمهای با تمهای سیاسی است که در آن شیاطین، فرشتگان و دیگر موجودات ماوراء طبیعی نقش مهمی دارند. Black Butler مشابه انیمه Demon Slayer داستان یک انتقام را روایت میکند، البته تنها تفاوت آنها این است که تانجیرو علاوهبر انتقام از خواهرش نیز مراقبت میکند اما شیل فانتومهایو تنها بر روی گرفتن انتقام تمرکز دارد.
۹. Soul Eater (2008)
ماکا یکی از چندین دانش آموز انسان در آکادمی DWMA است که برای تمرین سلاح خود روح جمع آوری میکند تا تبدیل به داسی برای شخصیت مرگ شود. در کنار ماکا شخصیتهای سول، دث د کید، خواهران لیز و پتی، بلک استار و سوباکی نیز در این گروه حضور دارند. آنها طی یک ماجراجویی که به صورت اپیزودیک روایت میشود باید روح ۹۹ شیطان را به دست آورند، ماموریتی که از آنچه آنها فکر میکنند دشوارتر خواهد بود.
Soul Eater و Demon Slayer بااینکه شباهتهای بسیاری با یکدیگر دارند، داستانهای منحصر به فردی را روایت میکنند. درحالی Demon Slayer بر روی گروهی از انسانها تمرکز دارد که برای جلوگیری از شیاطین مبارزه میکنند، شخصیتهای Soul Eater برای ساخت سلاحی بسیار ویرانگر روح جمع آوری میکنند سعی دارند قدرت آکادمی DWMA را افزایش دهند.
۸. Chainsaw Man (2022)
دنجی یک انسان ساده است که برای زنده ماندن و پرداخت بدهی پدرش با شیطان کوچکی با نام پوچیتا، کارهای عجیب و غریب زیادی انجام میدهد. البته این روند تا زمانی ادامه پیدا میکند که دنجی توسط یاکوزا فروخته میشود و مجبور است با شیطان زامبی مقابله کند. پوچیتا به دنجی پیشنهادی میدهد که با اهدا کردن قلبش به او، بتواند به شیطان ارهبرقی تبدیل شود و دنجی نیز این پیشنهاد را میپذیرد. شکارچی شیطان، ماکیما، تصمیم میگیرد دنجی را استخدام کند و همزمان از او مراقبت کند.
باوجود اینکه Chainsaw Man و Demon Slayer را از تمام جهات نمیتوان با یکدیگر مقایسه کرد، هر دو این انیمهها داستان نوجوانی را روایت میکنند که زندگیها طی یک شب تغییرات بزرگی به خود میبیند و طی این مسیر با افراد جدیدی آشنا میشوند و دوستان وفاداری پیدا میکنند.
۷. Dororo (2019)
داستان انیمه Dororo طی دوره سنگوکو روایت میشود، جایی که یک لرد فئودال تصمیم بسیار سختی میگیرد و اندامها و عضوهای فرزندش را با رونق روستا معاوضه میکند. سپس این لرد فرزند خود را رها میکند تا زمانی که یک پزشک او را پیدا و عضوهای مصنوعی برای او میسازد. این شخصیت هیاکیمارو نام دارد، متوجه میشود هرچه شیاطین بیشتری را از بین ببرد، بخش بیشتری از بدنش را پس میگیرد. هیاکیمارو تصمیم میگیرد بدنی که زمانی از دست داده است را دوباره پس بگیرد و در این مسیر با پسر جوانی با نام دورورو آشنا میشود که درباره نحوه زندگی کردن و مبارزه نکاتی را به هیاکیمارو یاد میدهد.
انیمههای Demon Slayer و Dororo از نظر شخصیتپردازی و نوع روایت داستان شباهت زیادی به یکدیگر دارند و شخصیتهای اصلی هر دو انیمه طی یک ماجراجویی خطرناک سعی دارند زندگی معمولی خود را پس بگیرند و حاضر هستند در این مسیر ریسک هر خطری را به جان بخرند.
۶. InuYasha (2000-2010)
کاگومه هیگوراشی، دانش آموز دبیرستانی، در معبد Bone Eater’s Well زندگی میکند. در یک روز کاگومه که به دنبال گربه گمشدهاش است، توسط یک شیطان که قصد به دست آوردن جواهر قدرتمند شیکون را دارد، به داخل چاهی کشیده میشود و این شیطان به نوعی با کاگومه هیگوراشی همراه میشود. در روند خلاص شدن از شر این شیطان، او موجودی نیمه شیطانی با نام اینویاشا را بیدار میکند که توسط معشوقه سابقش حدود پنجاه سال است که به یک درخت مقدس بسته شده است. پس از خرد شدن جواهر شیکون، اینویاشا و کاگومه با وجود شانس کم به دنبال تکههای گم شده این جواهر میروند.
دوستی اینویاشا و کاگومه شباهت بسیاری به روابط بین شخصیتها در Demon Slayer دارد و همچنین هر دو انیمه بر روی سلاخی شیاطین تمرکز دارند. برای کسانی که به دنبال یک انیمه پر از انواع شیاطین، تواناییها و روایت داستانی از امیدواری هستند، InuYasha انتخاب مناسبی خواهد بود.
۵. Jujutsu Kaisen (2020)
یوجی ایتادوری یک دانش آموز دبیرستانی است که یک روز هنگامی که از یک انگشت قطع شده استفاده میکند،پای نفرینهای مختلفی به دبیرستان باز میشود و جادوگر جوجوتسو با نام مگومی برای نجات آن وارد میشود، اما زمانی که اتفاقات طبق نقشه پیش نمیروند، یوجی مجبور میشود یک جادوگر قدیمی با نام ریومن سوکونا را وارد بدن خود کند. جادوگران جوجوتسو میخواهند که نفرین را از بدن او خارج کنند، اما گوجو، معلم یوجی، پیشنهاد میدهد که او با بلعیدن بقیه انگشتها برای همیشه این نفرین را از بدن خود خارج کند.
انیمههای Demon Slayer و Jujutsu Kaisen تقریبا به طور همزمان به خاطر انیمیشنهای چشمنواز و نحوه داستانگویی منحصر به فرد، به محبوبیت بالایی دست پیدا کردند. Demon Slayer و Jujutsu Kaisen از نظر داستانی شباهت چندانی ندارد، زیرا یکی بر روی نفرینها تمرکز دارد و دیگر انیمه بر روی قلع و قمع کردن شیاطین، با این حال این دو انیمه به دلیل روایت داستانی تاریک با رگههایی از کمدی، حس و حال مشابهی را به بیننده ارائه میدهند.
۴. Goblin Slayer (2018-2023)
انیمه Goblin Slayer داستان یک شخصیت با همین نام را روایت میکند که همانطور که نامش پیدا است، تخصص ویژهای در از بین بردن گابلینها دارد. سپس یک روز او با کشیشی آشنا میشود که تنها بازمانده یک حمله بزرگ گابلینها میباشد، این دو شخصیت وارد ماجراجویی با یکدیگر میشوند تا با گابلینها مقابله کنند.
Goblin Slayer و Demon Slayer از نظر داستان و نحوه روایت آن، شباهت بسیاری به یکدیگر دارند زیرا یکی در کشتن شیاطین تمرکز دارد و دیگری بر روی از بین بردن گابلینها، البته تانجیرو دلایل شخصیتری برای این مسئله دارد درحالی که Goblin Slayer در اکثر مواقع تنها برای به دست آوردن پول میجنگد.
۳. D. Gray-man (2006-2008)
داستان انیمه D. Gray-man حول محور عضو جدید اعضای محفل سیاه، آلن واکر، جریان دارد، محفلی از جنگیرها که از انسانها در برابر خانواده نوآ محافظت میکنند. وظیفه واکر و دیگر اعضای محفل سیاه، از بین بردن شیاطینی با نام آکوما و رهبر آنها میلنیوم ارل است. میلنیوم ارل نقش خالق این شیاطین را ایفا میکند که با زنده کردن مردگان آنها به شیاطین آکوما تبدیل میشوند.
مانند دیگر انیمههایی که شیاطین نقش بزرگی در آن دارند، D. Gray-man آنها را به عنوان موجودات خطرناکی معرفی میکند که قصد نابودی انسانها دارند و تنها را مقابله با آنها، از بین بردنشان است. درست مانند لحظاتی که طرفداران Demon Slayer از نابود کردن شیاطین توسط تانجیرو لذت میبرند، تماشای D. Gray-man نیز برای طرفداران این انیمه لذتبخش خواهد بود.
۲. Attack on Titan (2013-2023)
Attack on Titan داستان شخصیت ارن یگر را روایت میکند که پس از سقوط دیوار ماریا و شهر شیگانشینا توسط تایتانها، مادر ارن توسط یک تایتان کشته میشود. به همین دلیل او قسم میخورد که تمام تایتانها را از بین ببرد، حتی اگر در این مسیر مجبور شود هرچه به دست آورده است را فدا کند.
اگرچه داستان و بازه زمانی Attack on Titan و Demon Slayer یکدیگر تفاوت دارند، هر دو انیمه دشمنان غولپیکری دارند که شخصیتهای آنها باید برای از بین بردن دشمنان خود همکاری کنند. همچنین انگیزه شخصیتها در داستان شبیه به هم هستند، زیرا هر دو شخصیت به دنبال انتقام میباشند.
۱.Fullmetal Alchemist: Brotherhood (2009-2010)
ادوارد و آلفونسو الریک هر دو کیمیاگرانی هستند که پدر آنها در سن کم فرزندان خود را رها میکند و مادرشان نیز به علت بیماری فوت کرده است. آنها سعی میکنند با یاد گرفتن فوت و فنهای دنیای کیمیاگری مادر خود را به زندگی برگردانند، اما این مسیر عواقب خطرناکی برای این دو دارد، زیرا آلفونسو بدن خود را از دست میدهد و پای چپ ادوارد نیز از بین میرود. سپس ادوارد با فدا کردن دست راست خود و انتقال روح آلفنوسو به یک زره فلزی، موفق میشود او را نجات دهد.
کانسپتهای Fullmetal Alchemist: Brotherhood و Demon Slayer شبیه به هم هستند، زیرا شخصیتهای اصلی هر دو انیمه تمام تلاش خود را برای نجات خواهر و یا برادرشان میکنند و یک داستان خواهر و برادری به بهترین نحو ممکن روایت میشود.
منبع: Collider