نوسان قیمت طلا و ارز تحت تأثیر اونس جهانی و تنش‌های سیاسی است

یک کارشناس اقتصادی گفت: نوسان قیمت طلا و ارز تحت تأثیر اونس جهانی، تنش‌های سیاسی و انتظارات تورمی است.

کد خبر : ۱۷۲۷۲۷

به گزارش خبر؛ احمد صالحی، کارشناس اقتصاد بین‌الملل از تأثیر حمله آمریکا به یمن و تهدید ایران از سوی ترامپ بر اقتصاد جهانی و ایران، تأکید کرد و گفت: با گسترش درگیری‌های منطقه‌ای، فضای اقتصادی به‌طور قابل‌توجهی تحت تأثیر قرار گرفته و نگرانی‌های عمومی در مورد تبعات این تحولات افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه تهدید‌های سیاسی و نظامی، به‌ویژه از سوی ایالات متحده، یکی از عوامل اصلی بی‌ثباتی اقتصادی محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: مردم و سرمایه‌گذاران، این وضعیت را به‌عنوان نشانه‌ای از احتمال گسترش درگیری‌ها تلقی می‌کنند.

به گفته صالحی، در چنین شرایطی، یکی از مهم‌ترین پیامد‌های اقتصادی، افزایش قیمت جهانی طلا است که مستقیماً تحت تأثیر افزایش تنش‌ها و انتظارات تورمی قرار دارد. این روند در ایران نیز منعکس شده و قیمت طلا و سکه و ارز در بازار داخلی تحت تأثیر این تحولات صعودی شده است.

به گفته او، رشد انتظارات تورمی ناشی از بحران درگیری‌های منطقه‌ای و ایجاد حس نااطمینانی، مردم را به سمت دارایی‌های امن سوق داده که همین امر بر افزایش قیمت طلا در ایران اثرگذار بوده است.

این کارشناس اقتصاد بین‌الملل تأکید کرد: درگیری‌های منطقه‌ای، همراه با تهدید‌های سیاسی، همواره یکی از عوامل کلیدی در بی‌ثباتی بازار‌های جهانی و افزایش قیمت دارایی‌های امن مانند طلا بوده است.

صالحی در پایان هشدار داد: اگرچه توقف این رخداد‌ها می‌تواند به تخلیه انتظارات تورمی بیانجامد، اما ادامه این روند می‌تواند به نوسانات بیشتری در بازار‌های مالی منجر شود و ضرورت دارد که سیاست‌گذاران اقتصادی، پیامد‌های آن را به‌دقت مدیریت کنند.

منبع: مهر

منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار کسب و کارها