ترامپ ممکن است تعرفه‌های چین را برای کمک به فروش تیک تاک کاهش دهد

رئیس‌جمهور آمریکا، «دونالد ترامپ»، اعلام کرده ممکن است تعرفه‌های تجاری علیه چین را کاهش دهد تا مسیر برای توافق بر سر فروش اپلیکیشن محبوب تیک‌تاک با شرکت مادرش، بایت‌دنس، همواره شود.

براساس گزارش رویترز، ترامپ همچنین گفته مایل است مهلت 5 آوریل (17 فروردین) برای یافتن خریدار غیرچینی این پلتفرم را تمدید کند. او در ژانویه نیز اجرای قانونی را که در دولت بایدن برای ممنوعیت تیک‌تاک تصویب شده بود، به تعویق انداخت. این قانون که سال 2024 امضا شده بود، به دلایل امنیت ملی، چین را مجبور به فروش تیک‌تاک یا تحریم آن کرد.

توضیحات ترامپ درباره فروش تیک تاک

ترامپ چهارشنبه به خبرنگاران گفت:

«چین باید درباره تیک‌تاک نقشی ایفا کند؛ احتمالاً در قالب موافقت با این معامله و فکر می‌کنم این کار را انجام دهند. شاید برای تحقق این امر کمی در تعرفه‌ها تخفیف قایل شوم.»

وی افزود انتظار دارد حداقل چارچوب این توافق تا مهلت تعیین‌شده در 5 آوریل مشخص شود. این اظهارات پس از آن مطرح شد که ترامپ برای واردات خودرو و قطعات خودرو به آمریکا تعرفه 25 درصدی اعلام کرد؛ اقدامی که می‌تواند به گسترش جنگ تجاری جهانی دامن بزند.

بزرگ‌ترین مانع نهایی‌کردن معامله فروش تیک‌تاک که ده‌ها میلیارد دلار ارزش دارد، جلب موافقت چین است. ترامپ پیشتر نیز از تعرفه‌ها به‌جای اهرم فشار در مذاکرات استفاده کرده است.

او 20 ژانویه، در اولین روز بازگشت به کاخ سفید، چین را تهدید کرد که درصورت مخالفت با معامله تیک‌تاک، تعرفه‌های بیشتری اعمال خواهد کرد. این اپلیکیشن پرطرفدار حدود 170 میلیون کاربر در آمریکا دارد.

منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *